Doğru Akne Sivilce Tedavisi

İnsanlar için hangi sivilce tedavisi doğru olduğunu bilmek gerek.
Sivilvelerin bütün olguları eşittir ama her sivilce tedavisi herkese uygulanmaz. Çünkü akne sivilcelerin şiddetleri ve türleri aynı değildir.

Akne vakalarının çoğu üç ana kategoriden birine sığacak , New York uygulamaları Macrene Alexiades - Armenakas , MD , PhD , Tıp Yale School dermatoloji asistan klinik profesör ve akne için lazer tedavisi bir uzman şöyle diyor:



Komedonal akne . Bu siyah nokta ve whiteheads içeren hafif aknetürüdür. Bu cilt bir yağ bileşeni olarak adlandırılan , sebum , çünkü oluşturan eski deri hücreleri ile birlikte , cildin gözeneklerini bloke eder. Komedonal aknealın, burun ve çene üzerinde en sık görünür .

İltihaplı sivilce . Sadece" fiş " altındaalan (siyah nokta veya Whitehead ) , kızarmış ve iltihaplandığı zaman akne bu formu oluşur .

Kistik akne . Akneen ağır formu , kistik aknesalgınıalanında gerçek bir enfeksiyonsonucu gelişir . Kistik akne genellikle ailelerin çalışır . Bu genellikle çok acı verici ve bozan , kalıcı yara izi neden olabilir .

Sizin için çalışan tedavitürü olan aknetür , ve akne salgınları tetikleyecek gibi görünüyorek faktörlere hem de bağlı olacaktır .

Komedonal ve İnflamatuar orta şiddetteki akne vulgaris tedavisinde

Hafif Komedonal akne vakalarının çoğu gençler ve genç erişkinlerde görülür , ve bunlar genellikle geleneksel topikal kremler ve jeller ile tedavi edilebilir . Bunlardan en yaygın Retin- A, Differin , Renova'yı ve Tazorac gibi retinoidler vardır. Onlar tıkanmış gözenekleri Blokaj çalışır .

Dermatologlar genelliklebloke gözenekleri çevresinde iltihap neden olan bakterileri öldürür doksisiklin , tetrasiklin , minosiklin veya eritromisin gibi oral antibiyotik , bir topikal retinoid birleştirir .

" Tedavi Bu tür onlar çünkü hormon düzeyleri ve artmış yağ üretimi değişen patlak , ve bazı durumlarda , genetik yaparken genelde dört yıl için bir yıl gibi bir süre var gençler , odaklanmış , " Amy Taub , MD diyor , Lincolnshire İleri Dermatoloji kurucusu ve tıbbi direktörü , İL Taub da tıp Northwestern Üniversitesi Feinberg Okulu'nda dermatoloji asistan klinik profesör olduğunu.

Antibiyotiklerin her yan etkileri kendi belirledi - doksisiklin örneğin , güneş hassasiyeti neden olur ve tetrasiklin çocuklarda dişlerin sararmasına yol açabilir - dermatologlar onlar için iyi çalışır bir antibiyotik seçmenize yardımcı olmak için onların hasta ile çalışacak kadar .

Orta Komedonal akne hafif sık sık saç jelleri ve makyaj gibi dış tetikleyiciler tarafından ağırlaştırılmış olabilir . " Bu bütünleme ve jellerin Bazı kişi bunları kullanarak durduğunda ,akne kaybolduktan böylece tıkayıcı olan , " Macrene Alexiades - Armenakas diyor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder