Dermamed Sivilce Tedavisi

Akne tedavisinde önemli bir IPL (Intense Pulse Light / Yoğunlaştırılmış Işın Demedi) teknolojisi olan PPX / Mavi Işık ile lekelerin temizlenmesi, cilt kalitesinin artması ve sıkılaşması konularında güvenli uygulamalar yapıyor, başarılı sonuçlar sunabiliyoruz.



Bu fototerapi sisteminde “mavi grup” diye adlandırılan ışık dalgaları cildin vakumlansıyla birlikte verilerek etkin bir şekilde kullanılır. PPX’in vakumla birlikte kullanılmasının iki avantajı var. Birincisi; vakum sayesinde deri içeri çekildiğinden daha düşük bir enerji emniyetli bir şekilde derinlere kadar ulaştırılır. Böylece deri altındaki bütün üretim mekanizmaları harekete geçirilebilmektedir. İkinci avantaj ise aynı anda gözenekler de çekildiği için içerlerinde birikmiş yağların yüzeye çıkmasıdır.

Mavi Işık akne tedavisindeki çok yönlü başarısı yüzünden Amerika’da FDA onayını almıştır. En büyük avantajı, yan etkileri yüksek ilaçların alımını minimize edebilmesidir. Cilt dokusu iyileştiği ve sağlığına kavuştuğu için aknenin tekrarlaması da azalacaktır.

MAVİ IŞIK NASIL UYGULANIYOR?

Akne tedavisinde uygulanan PPx sistemi kişiye özel bir başlık ile cildin uygulama yapılacak olan bölümünü vakumla “yukarı çekerek”, sivilce içindeki iltihabın ve aynı zamanda dolmuş gözeneklerin boşaltılmasını sağlıyor. Vakum ardından verilen Mavi Işık enerjisi ise ciltte sterilizasyon sağlıyor ve sivilcenin bulunduğu alanı temizliyor. Bu uygulama sonunda sivilceler 2 ile 5 gün arasında hızla kuruyabiliyor ve cildin iyileşme mekanizması harekete geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder