Sivilce İçin Limon

Sivilcelerinizden en kısa sürede limon suyu ve elma sirkesi karışımı ile pansuman yaparak kurtulabilirsiniz. Limon antiseptik özellik taşır. Elma sirkesi de aynı şekilde mikrop arındırıcıdır. Limon ve elma sirkesini beraber kullandığınızda;



Sivilceler İçin Limon Kullandığınızda: 

• Cildinizdeki sivilceler kuruyacaktır ve iltihaplı görüntü ortadan kalkacaktır.
• Sivilceleriniz yayılmayacaktır.
• Cildiniz gergin ve bebek teni gibi yumuşacık olacaktır.
• Cildinizin rengi giderek berraklaşacaktır. Limon ten rengini açar.
• Cildiniz pürüzsüz ve fazla yağdan arınmış olacaktır.
• Gülümsediğinizde yanaklarınızda hoş bir parlaklık olacaktır.
• Cildinizde tüylenme gibi bir sorun var ise tüylerinizi kökünden aldıktan sonra limon ve elma sirkesiyle masaj yaptığınızda tüylerinizden zamanla kurtulursunuz.
• Cildinizdeki lekeler için de iyi gelecektir.
• Cildinizde akneler var ise zamanla azalacaktır ve sıkmaktan kurtulacaksınız.


Sivilce icin limon suyu tarçın tarifi nasıl hazırlanır, yapılışı

Vücuttaki ve yüzdeki sivilcelerin geçmesi için limon suyu ve tarçını karıştırın ve maske yaparak gece yatmadan önce sivilcelerin üzerine sürün. Sürünce ilkin hafif bir yanma hissedeceksiniz ama o kadar büyütülecek birşey değil. Bu yöntemin işe yaradığını deneyen herkes söylüyor.

Tarcin ve limon suyu sivilce ve lekeler icin
Sivilce ve lekeler için karışım uygulayın:
Sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.
Yüzdeki ve ciltteki lekeler icin; bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt, karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzün rengi açılacaktır.


Limon Suyu ve Sivilce Lekeleri


Gece yatmadan önce cildinizi temizleyin. Yarım limonun suyunu sıkın. Yüzünüze sürün. Sabah 1 tatlı kaşığı pak maya, 1 adet aspirini un haline getirin, içine 1 tatlı kaşığı oksijenli su koyup boza kıvamına gelince yüzünüze sürün. 20 dakkika bekletip yıkayın.

1 çay bardağı taze bakla içini haşlayıp ezin. 1 çorba kaşığı badem yağını ekleyip karıştırın. Ardından cildinize sürüp 20  bekletin. Ilık suyla temizleyin. Bu karışımı haftada 1 gün tekrarlayın.

Bir yumurta akını, bir çay kaşığı limon suyunu ve aynı ölçüde balı, iki yemek kaşığı pastane mayası ile karıştırın.20 dakika cildinizde bekletip yıkayın.dakika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder